Qui som


AEP

L’Agrupació Excursionista de Palafrugell es va fundar l’any 1985 amb l’objectiu que totes les persones afeccionades a la pràctica de l’excursionisme, l’esquí, l’escalada i també l’espeleologia, tinguessin una entitat de referència que els facilités informació i que fes, d’alguna manera, d’enllaç amb les federacions, sobretot pel que fa a la gestió de l’assegurança i la targeta federativa.

En l’actualitat, l’AEP compta amb 300 socis aproximadament, repartits entre les diferents seccions. La quota de soci costa 20€/any. Al llarg de l’any, l’AEP organitza i participa en diverses activitats, tant de Palafrugell com de les rodalies, organitzades per la pròpia entitat o bé per altres entitats del poble, sempre amb el suport de l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament.

Entre aquestes activitats podem destacar la Marxa de Garoina, que es celebra cada any el cap de setmana anterior a les Carrosses de les festes de Primavera. El Roadbook BTT, un divertit recorregut amb BTT pels millors corriols de la zona. La Setmana Jove, dins la qual es duu a terme la neteja i/o recuperació d’algun indret característic proper al municipi. La Setmana del Medi Ambient, la participació en les barraques de la Festa Major, Firamania, etc.

L’AEP té el local social a Can Genís, C/Cervantes, 8 de Palafrugell.