Qui som

UN ESPAI PER GAUDIR DE LA NATURALESA

L’Agrupació Excursionista de Palafrugell és una entitat sense ànim de lucre amb una llarga història. Es va fundar l’any 1985 amb l’objectiu de difondre la pràctica de l’excursionisme, l’esquí, l’escalada i l’espeleologia entre tots aquells amants de la muntanya.

Som una entitat de referència al nostre entorn natural, l’Empordà, i actuem d’enllaç entre els nostres socis i sòcies i les federacions, sobretot pel que fa a la gestió de l’assegurança i la targeta federatives. En l’actualitat, l’AEP compta amb 250 socis i sòcies aproximadament, repartits entre les diferents seccions.

Al llarg de l’any intentem promocionar activitats de tota mena: sortides i excursions en entorns naturals; audiovisuals; formació específica en les diferents modalitats d’activitat; etc. L’AEP participa també en diverses activitats, tant a Palafrugell com a rodalies, organitzades per la pròpia entitat o bé per altres entitats del poble, sempre amb el suport de Joventut de l’Ajuntament de Palafrugell.

Entre aquestes activitats podem destacar la Marxa de Garoina, que se celebra cada any el cap de setmana anterior a les Festes de Primavera. El Roadbook BTT, un divertit recorregut amb bicicleta de muntanya pels millors corriols de la zona. La Setmana Jove, dins la qual es duu a terme la neteja i/o recuperació d’algun indret característic proper al municipi, així com la Setmana del Medi Ambient. I, també, l’organització de  l’Oncotrail, colze a colze amb la Fundació Oncolliga de Girona. A més a més, l’AEP proporciona els recursos materials per dur a terme les vostres sortides, amb un servei de préstec de material específic.

Gaudiu de la visita, i sigueu benvinguts!