AEP i llibertat

Benvolgut/da soci/a,

Des de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell sempre hem defensat i defensarem la democràcia, la llibertat d’expressió i el dret a decidir. Seguint amb els principis històrics de l’excursionisme, l’AEP manifesta la seva posició a favor de la recuperació nacional de Catalunya i reconeix com a govern legítim l’establert pel Parlament de Catalunya.

Davant els episodis coercitius de la llibertat que s’estan vivint a Catalunya en defensa dels anhels col·lectius, l’AEP no vol ni pot quedar-se callada davant els esdeveniments que estant tenint lloc aquests darrers dies.

AEP DEMOCR

Fidels amb el compromís de la cultura del país, la democràcia i la llibertat, condemnem qualsevol acció que pugui impedir l’exercici ple d’aquests drets.

Manifestem públicament el suport a totes les institucions, entitats i persones que durant les darreres hores i dies estan patint aquesta agressió als seus drets civils més fonamentals.

Reiterem el nostre suport al Govern legítim de la Generalitat i a totes les persones que treballen per garantir aquests drets i llibertats.

Convoquem a tots els associats a les diferents concentracions que oficialment es convoquin en defensa de les nostres institucions, dels nostres drets i llibertats.

Salut, muntanya i visca Catalunya,

La Junta de l’Agrupació Excursionista Palafrugell

Feu un comentari