Entrevalls 2013

Text: Gerard Castellà
Fotografies: Oriol Batista

El 30 de juny es va celebrar la primera edició de l’Entrevalls, una cursa de muntanya i marxa de resistència que recorre els paratges més bonics del Pirineu Oriental. Sortint de Queralbs i finalitzant a Setcases, passant per la Vall de Núria, Coll de Noufonts, Coll de la Marrana, Coll de Coma de l’Orri i Puig Pastuira; amb un recorregut de 27 km i un desnivell positiu de 2.250 m.

1

5

La Mireia Garcia i en Ricard Soler, membres de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell, van participar-hi, i les seves impressions de la cursa van ser excel·lents.

2

La Mireia segueix imparable i va aconseguir la 1a posició en categoria femenina amb un temps de 4h05′. En Ricard va tenir una bona actuació fent quasi tota la cursa amb el grup davanter. Uns problemes amb el bidó d’aigua a Núria va fer-li patir les conseqüències de la manca d’aigua -amb una lleugera deshidratació i alguna rampa- de manera que va obtenir la 5a posició amb una marca de 3h29′. Enhorabona a tots dos!

10

La Mireia Garcia ens diu: “L’entrevalls és una cursa 100% recomanable. Penso que a la gent de l’AEP els encantaria! Per ser la primera edició, crec que estava molt ben organitzada (per Besttrail), i ens va encantar tant pel recorregut, per la dificultat tècnica, pel desnivell, per l’ambient, pel canvi de paisatge, perquè hi ha gent de tots els nivells… per tot!”

8

Més informació de l’Entrevalls 2013:

Classificacions

Fotos Entrevalls 2013

Vídeo oficial Entrevalls 2013

Feu un comentari