Gran recapte pel banc d’aliments

El cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre s’ha celebrat arreu del territori català la desena edició del Gran Recapte d’Aliments, una iniciativa impulsada pel Banc dels Aliments.

L’Agrupació Excursionista de Palafrugell  varem col.labora amb el Gran Recapte  en el supermercat Aldi.

A Palafrugell s’hi han recollit més de 20.000 quilos de productes i hi han participat prop de 400 voluntaris i 9 supermercats. Pel que fa a Catalunya, l’organització calcula que aquest any s’han recollit unes 4,5 tones de menjar i han col·laborat 27.000 voluntaris.

La xifra d’aliments recollits durant el Gran Recapte augmenta a Palafrugell respecte l’any passat, segons les dades de l’Ajuntament. El consistori ho atribueix a la implicació de 400 voluntaris, així com també la col·laboració de diverses entitats del municipi.

Els aliments es van traslladar a la Bòbila, on es va fer el recompte general i es van classificar per poder-los enviar al Centre de Distribució d’Aliments de Palafrugell.

Malgrat que el Gran Recapte se celebra en dos dies, les donacions per internet continuen fins el 15 de desembre i es podrà seguir portant menjar a diversos punts de recollida del municipi com: Can Quim, Ca la Ramona, la Piscina Municipal, les Escoles i Instituts de Palafrugell, Carns Halal, Mesquita Al Humma, Gimnàs La Nau, OAC-Oficina d’Atenció al Ciutadà, Oficina del Pla de Barris, Teatre Municipal, Àrea d’Educació, Biblioteca i Espai de la Pedrera.

Feu un comentari