IX Pujada al Far 2013

El diumenge passat es va celebrar la IX Pujada al Far – Cursa de Llafranc 2013 organitzada pels amics del Club Atlètic Palafrugell, que va comptar amb una gran participació de membres de l’AEP. Es tracta d’una cursa que puja al Far de Sant Sebastià seguint un recorregut de 10,3 km de camp a través, amb una pujada final dura i espectacular. Enguany també es va celebrar la “III Mini cursa” per a nens i nenes d’1 a 11 anys i una cosa va quedar ben clara: els més menuts pugen molt forts!

P1020913

L’ambient de la cursa va ser immillorable: un munt de corredors/es a l’espera del tret de sortida, un temps esplèndid (més d’un va quedar ben torrat del sol) i una temperatura més que agradable. La diversió estava garantitzada!

Els guanyadors d’enguany van ser Dani Bordallo (41’47”) en categoria masculina i Anna Comet (47’15”) en categoria femenina. Els premis per als primers classificats locals van anar a parar a mans de Marc Cornellà (43’30”) i Fàtima Portí (1h15″). Enhorabona a totes i a tots!