Ja us podeu inscriure al XI Roadbook 2014!

Portamapes 1

El proper 27 d’abril de 2014 arriba una de les proves per excel·lència de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell: el 11è Roadbook BTT Garoina Extrema. Aneu-vos preparant per recórrer a cop de pedal els millors corriols de la zona i els senders més divertits procurant seguir les instruccions del full de ruta. Com cada any, la prova serà apte per a diferents públics. Un circuit de 20 km per aquells que vulguin fer un tastet del què significa pedalar seguint les indicacions del company/a, i un circuit de 35 km amb una mica de tot: trialeres, corriols, pista, baixades. Els participants d’anteriors edicions saben de bona tinta que hauran de suar aquests kms, doncs els organitzadors s’encarreguen de traçar un itinerari exigent, dur i sobretot, ben parit.

Els equips poden ser de 2 (mínim) a 4 persones (màxim).

Almenys un membre de cada equip haurà de portar un comptaquilòmetres i un porta-mapes (any rere any hi ha més nivell entre els bricomaníacs més devots). Serà obligatori l’ús del casc. Es recomana portar material necessari de reparació: manxa, càmera, aigua, etc.

Les inscripcions es poden adquirir a través de la pàgina web de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell fins el 23 d’abril de 2014 a les 23h o el mateix dia de l’esdeveniment. Si ho feu a través de la web, els preus són els següents: Soci: 5€; No soci: 10€ (indistintament de la volta curta o llarga). Si ho feu presencial el mateix dia de la prova, el preu serà de 15€ per tothom.

Hora d’inscripcions presencials: 08:00h

Hora de sortida dels primers equips: 08:30h

Lloc: Recinte Firal de Palafrugell (aparcament de camions del costat del IES Baix Empordà).

Hi haurà avituallaments, obsequi commemoratiu, servei de dutxa, trofeu al primer equip classificat de cada circuit i sorteig del material cedit pels comerços col·laboradors.

Necessari: Els menors d’edat caldrà que vagin acompanyats d’un adult.

Nota: La sortida, com sempre, serà individual per equips i espaiada en temps entre ells.

Apunteu-vos-hi aquí i beneficieu-vos del preu reduït!

Us hi esperem!

Si cliqueu a continuació, podreu llegir-vos el Reglament i la Política de Protecció de Dades

Coordina:

Anagrama AEP

 

 

 

 

 

 

Organitza:
AjuntamentPalafrugell

1 comentari a “Ja us podeu inscriure al XI Roadbook 2014!”

  1. Allez courage les filels vous aurez ve9cu des aventures, des ensablements, de9sensablements, voiture balai, vous aurez joue9 les he9roines perdues dans les dunes, vous aurez ve9cu des moments inoubliables dans des paysages magnifiques qui resteront des souvenirs intenses voila ce que c’est de vouloir vivre l’aventure e0 fond faut tout tester !!!! Un peu de repos et ca repart !!! On pense fort e0 vous

Feu un comentari