L’AEP se’n va de colònies

El passat dissabte 24 i diumenge 25 d’octubre, un total de 54 adults i 11 menors de deu anys van participar a les Colònies AEP 2015, celebrades a La Garrotxa.

Aquesta sortida no és nova, sinó que ja s’havia fet temps enrere. Enguany, els socis Imma Regincós i Jordi Cabezuelo l’han rescatada del calaix i, a més, ens van preparar una sèrie d’activitats.

IMG_6832

Així doncs, el dissabte 24 vam pujar el Volcà de Santa Margarida d’on, més tard, ens vam dirigir a la Fageda d’en Jordà per dinar. De tornada al pàrquing vam recollir els vehicles i vam fer via cap la casa de colònies Mas Pinadella, al terme municipal de Begudà, a Sant Joan les Fonts.

IMG_6876

Una vegada allà, un munt de sorpreses esperaven els tres socis presents que enguany complien 40 anys. En primer lloc, havien de liderar tres equips per fer diferents gimcanes com ara equilibri (passar per damunt d’una cinta a mig metre de terra), cursa de saques amb grup, palomato, tir amb tira-xines, estirament de corda, etc. Un break de pa amb xocolata i cap a fer els llits, que el sol ja s’havia amagat i la fredor es feia palesa.

Després de sopar, una mica de xerinola i cap a dormir, que l’endemà al matí tocava moure’ns. Ben d’hora ben d’hora, ens vam dividir en dos grups i, mentre uns van decidir pujar a Sant Julià del Mont (caminada de quatre hores i deu quilòmetres,) els altres van fer una mica de trail-running per la zona.

IMG_6926

Dutxa, dinar i foto de grup!

Que bé s’ho munten aquest de l’AEP!

Feu un comentari