ONCOTRAIL 2019

7a edició de l’Oncotrail, que se celebrar al  5 i 6 d’octubre del 2019.
L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

La cursa
La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d’uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

Suma’t al repte
Si et sumes al repte, a més de passar-ho bé, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona.

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

L’organització

Aquesta cursa està impulsada per la Fundació Oncolliga Girona, Lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer, una entitat sense ànim de lucre l’objectiu de la qual és millorar el dia a dia dels malalts oncològics i dels seus familiars a les comarques gironines.

Agrupació Excursionista Palafrugell
L’Agrupació Excursionista de Palafrugell es va fundar l’any 1985  amb l’objectiu que totes aquelles persones aficionades a la pràctica de l’excursionisme, l’esquí, l’escalada i l’espeleologia  tinguessin una entitat de referència i que els fes d’enllaç amb les Federacions, sobretot pel que fa a la gestió de l’assegurança i la tarja federativa. En l’actualitat, l’Agrupació compta amb uns 300 socis.

Club Atlètic de Palafrugell
GRÀCIES A TOTS VOSALTRES, l’ONCOTRAIL POT SER POSSIBLE !

Organitzadors

Fundació Oncolliga Girona

Agrupació Excursionista Palafrugell

Club Atlètic Palafrugell

Feu un comentari