PROPERS ESDEVENIMENTS

Divendres 9 de maig a les 22h

rescat muntanya

Us proposem el següent passi, com sempre a Can Genís i obert a tothom:

“Rescats a muntanya dels bombers de la Generalitat”

Cesc Casas , treballa per a TAF helicòpters i està assignat a la Unitat de Mitjans Aeris dels Bombers de la Generalitat .És un alpinista experimentat i ha fet entre altre, expedicions a l’Himàlaia i al Andes.

L’excursionisme és una activitat que està fortament arrelada a Catalunya històricament i socialment. El nostre entorn ens convida tant a la pràctica d’activitats de lleure, com a la d’altres activitats esportives de més impacte físic que, sempre en l’entorn del medi natural, acosten la gent a la muntanya.

Els Bombers de la Generalitat tenen la competència en els salvaments i rescats de muntanya i veuen incrementada la seva activitat donant resposta als accidents que s’hi produeixen. Sovint, aquests serveis es podrien evitar i per això després del audiovisual, ens oferirà uns sèrie de consells per disminuir-los.

Són mesures de tipus informatiu (previsió meteorològica), formatiu (realització de cursos que millorin la nostra tècnica i els coneixements) o tècnic (equipar-nos adequadament per a l’activitat que realitzarem).

Diumenge 11 de maig a les 7h

TRAVESSA DEL MONTSENY

Tenim previst caminar unes 7 hores per el Montseny, per el que a les 7 del matí  i al Pàrquing de l’ Institut Baix Empordà pujarem a l’autocar que ens portarà a Santa Fe del Montseny (1200m)

Caldrà dur menjar, suficient aigua, paravents i calçat adequat per caminar.

Des de Sta. Fe pujarem el Turó de l´Home i a Les Agudes (1706m). Baixarem a Sant Marçal (1106m) i seguirem cap Matagalls (1696m) per baixar al Coll Formic (1144m) on ens recollirà el bus

montseny

Inscripcions a Can Genís fins el dimarts 6 de maig

Preus:        

Soci federat =3€

Socis No federats= 5€ (inlou assegurança FEEC)

No socis= 10€ (inclou assegurança FEEC)

Diumenge 1 de juny

XXIX Marxa de la Garoina

garoina capturada

Diumenge 1 de juny és la data on tindrà lloc la 29ena edició de la coneguda MARXA DE LA GAROINA.

Com sempre, la popular marxa del Baix Empordà, es presenta just una setmana abans del Carnaval de Carnavals (carrosses Festes de Primavera).

Us hem preparat un recorregut circular de 14Kms per els nostres paratges.

 

Com cada any us sorprendran per la seva bellesa doncs combina mar i muntanya i on l’Agrupació us convida a fer-la xino-xano o corregent si us va més la marxa.

L’obsequi commemoratiu per acabar-la , com sempre serà d’allò més original i útil.

Més informació i inscripcions  “coming soon” en aquest mateix blog

De moment, reserva’t el dia!!

Feu un comentari