Resum 18è Roadbook BTT Garoina Extrema 2022

La 18a edició de la clàssica Roadbook BTT Garoina Extrema 2022 s’ha celebrat el diumenge 24 d’abril amb un rècord de participació: 135 ciclistes repartits en 35 equips! 11 a la volta llarga, 15 a la volta curta, i 9 a la volta d’iniciació.

Enguany, el punt d’inici i de finalització ha estat el Prat Xirlo, a Calella de Palafrugell, i les sortides dels equips s’han realitzat de forma esglaonada entre les 8:00h i les 9:00h del matí.

Els equips tenien ganes de passar-s’ho bé, i prova d’això ha estat el gran ambient que s’ha respirat durant tot el matí. El bon temps i la temperatura idònia per pedalar han acompanyat els i les participants en uns itineraris juganers i entretinguts, passant pels millors corriols i senders de la zona. 

Pel que fa a les classificacions, el primer equip de la volta llarga en creuar la línia de meta ha estat BUSSOT TEAM, format per Miquel Bussot i Jordi Alsina, amb un meritori temps de 3h i 22 minuts. A la volta curta, Y LO SABES TEAM, format per Lluís Payet i Xevi Carreras, amb un temps de 1h i 40 minuts. I en la categoria dels més menuts, a la volta d’iniciació, s’ha imposat el LEGEND BIKE, amb en Martí, l’Enzo, l’Àlex i en Jordi, amb poc més d’una hora. Felicitats a tothom!

Mil gràcies als nostres col·laboradors i als voluntaris/es que, any rere any, ens donen el cop de mà que acaba fent possible el Roadbook BTT Garoina Extrema.

Us deixem també una còpia dels llibrets de ruta escanejats per aquells valents/es que vulguin fer els traçats amb comptaquilòmetres i paper:

– Llibret de ruta Circuit Iniciació (10km)

– Llibret de ruta Circuit Curt (21km)

– Llibret de ruta Circuit Llarg (41km)

A continuació us deixem l’enllaç per accedir a l’àlbum fotogràfic de la prova. Trieu, remeneu, i agafeu el que vulgueu. 

Estem contentíssims d’haver celebrat aquesta 18ª edició del Roadbook BTT amb la normalitat que tant esperàvem. Sigui com sigui, moltes gràcies per haver vingut. Us esperem a la propera edició. Salut!