Resum 35ª Marxa de la Garoina 2021

La 35ª edició de la Marxa de la Garoina de Palafrugell es va celebrar el diumenge 19 de setembre, amb la sortida esglaonada de 408 participants entre les 7h i les 9h del matí des del recinte dels Ametllers.

Amb un ambient fresc gràcies a la pluja de la nit anterior, el matí es presentava esplèndid per a la pràctica esportiva. Així doncs, el sol i el bon temps van acompanyar la caminada dels participants. Hi havia dos recorreguts, un de llarg (15km) i un de curt (9km). Els primers participants van arribar al cap d’una hora i escaig, i tothom va rebre com a premi una samarreta de l’AEP.

Mil gràcies als nostres col·laboradors i als voluntaris/es que, any rere any, ens donen el cop de mà que acaba fent possible la Marxa de la Garoina.

A continuació us deixem l’enllaç per accedir a l’àlbum fotogràfic de la prova. Trieu, remeneu, i agafeu el que vulgueu!

Estem molt contents d’haver celebrat aquesta 35ª edició de la Marxa de la Garoina. Els temps pandèmics no són fàcils per a ningú, però esdeveniments com els d’ahir, amb totes les mesures sanitàries en consideració, fan que poc a poc, esperem, ens anem apropant a la desitjada normalitat.

Sigui com sigui, moltes gràcies per haver vingut. Us esperem a la propera edició. Salut!