XVII Roadbook BTT Garoina Extrema 2021

Ja tenim data pel proper XVII Roadbook BTT Garoina Extrema 2021, així que guarda un forat a la teva agenda: diumenge 24 d’octubre!

Atesa la situació pandèmica actual, les sortides dels equips seran esglaonades, i es faran entre les 8:00 i les 9:00h del matí, des del Càmping Tamariu.

Els equips seran formats per un màxim de 4 participants i, com a novetat, es podrà participar individualment.

Com cada any, hi haurà dos recorreguts: el llarg, d’uns 35km i uns +750m, i el curt, d’uns 22km i +500m aproximadament, que comptaran amb un avituallament de fruita i aigua.

Hi haurà un obsequi per a tots/es els participants! A més a més, premis per als tres primers classificats de la volta curta i llarga, així com premi per al primer classificat de la volta curta i llarga en categoria E-Bike.

PREUS ONLINE

Socis AEP: 7€
No socis AEP: 12€
Inscripcions presencials: 15€.

Nota: cada participant no federat haurà d’afegir 2€ en concepte d’assegurança.

AUTORITZACIÓ DE MENORS

Per a la participació dels menors d’edat, serà necessària l’autorització signada del pare/mare o tutor/a legal, així com l’autorització de dret d’imatge. Descarregueu-vos-la AQUÍ.

El fet d’inscriure’s implica la total acceptació del present Reglament i la Declaració Responsable de Salut respecte a la COVID19.

DECLARACIÓ RESPONSABLE DE SALUT RESPECTE A LA COVID19

En el moment d’efectuar la inscripció i participar en l’esdeveniment esportiu, el participant DECLARA RESPONSABLEMENT que, en relació amb la COVID-19, no concorren en la seva persona cap de les següents circumstàncies:

· No presenta cap simptomatologia (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o qualsevol altre quadre infecciós.

· No ha estat en contacte proper amb alguna persona o persones amb simptomatologia probable o confirmada per infecció de COVID-19 en els 14 dies immediatament anteriors a la data de l’esdeveniment.

Aquesta informació serà tractada de forma confidencial i la seva exclusiva finalitat és adoptar les mesures necessàries per evitar el contagi i la propagació del virus.

En complimentar la inscripció, el participant dona el consentiment exprés perquè l’Agrupació Excursionista de Palafrugell tracti aquestes dades des del punt de vista mèdic i preventiu.

Així mateix, es fa saber que en complimentar la inscripció el participant declara conèixer les mesures específiques de protecció i higiene adoptades per l’AEP pel correcte desenvolupament de la marxa.

El compliment de les mesures esmentades és responsabilitat individual de cadascun dels participants, amb total indemnitat de l’Agrupació Excursionista Palafrugell dels contagis que en el seu cas es poguessin produir.