Resum XVII Roadbook BTT Garoina Extrema 2021

La 17ª edició de la clàssica Roadbook BTT Garoina Extrema 2021 s’ha celebrat el diumenge 24 d’octubre, amb un total de 70 participants repartits en 27 equips: 15 a la volta llarga, i 12 a la volta curta. Enguany, el punt d’inici i de finalització ha estat el Càmping Tamariu, i les sortides dels equips s’han realitzat de forma esglaonada entre les 8:00h i les 9:00h del matí.

Els equips tenien ganes de passar-s’ho bé, i prova d’això ha estat el gran ambient que s’ha respirat durant tot el matí. El bon temps i la tramuntana han acompanyat els i les participants en uns itineraris juganers i entretinguts, passant pels pobles de Palafrugell, Esclanyà, Regencós, Pals, Begur i Tamariu. La volta llarga consistia en un circuit de 35km i +750m, mentre que, la curta, en un circuit de 22km i +500m.

Pel que fa a les classificacions, el primer equip de la volta llarga en creuar la línia de meta ha estat A POC A POC, format per Joan Bohigas i Salvador Aixarch, amb un meritori temps de 2h i 32 minuts. I, de la volta curta, EPI I BLAS, format per Abel Andujar i Ramon Reyes, amb un temps de 1h i 51 minuts. Felicitats!

Mil gràcies als nostres col·laboradors i als voluntaris/es que, any rere any, ens donen el cop de mà que acaba fent possible el Roadbook BTT Garoina Extrema.

A continuació us deixem l’enllaç per accedir a l’àlbum fotogràfic de la prova. Trieu, remeneu, i agafeu el que vulgueu.

Estem molt contents d’haver celebrat aquesta 17ª edició del Roadbook BTT després de l’aturada obligada l’any passat. Els temps pandèmics no són fàcils per a ningú, però esdeveniments com els d’avui, amb totes les mesures sanitàries en consideració, fan que poc a poc, esperem, ens apropem a la desitjada normalitat.

Sigui com sigui, moltes gràcies per haver vingut. Us esperem a la propera edició. Salut!