Roadbook BTT Garoina Extrema 2013

roadbook 2013

El X RoadBook BTT Garoina Extrema 2013 va ser un èxit rotund.

Hi varen prendre part un total de 108 participants, dividits en 18 equips a la  volta curta i 24 equips a la volta extrema.

D’aquests 18 equips, tots varen finalitzar sense penalitzar els 20 kms programats. Això significa que el nostre objectiu “RB-curt = Iniciació al RB” s’ha complert.

Tots els participants mostraven la seva satisfacció al creuar la línia de meta alhora que es feia el sorteig dels regals cedits pels patrocinadors.

No obstant, pel que respecta a la volta llarga, podem dir que la classificació reflexa la complexitat d’aquesta prova que tant nom ens ha donat, doncs 5 equips dels 24 varen penalitzar per temps en la classificació, ja sigui per no haver marcat les balises de control de pas o per fer-ho amb més temps de l’establert.

Així doncs, ara toca treballar de valent de cares a la propera XXVIII Marxa de la Garoina. I a continuació, l’AEP us portarà nous esdeveniments per a que tots plegats podem seguir gaudint de la natura tot fent esport.

Des d’aquest espai voldríem dir moltes gràcies a tots els participants/es, organitzadors/es i tots aquells que han col·laborat d’una o altra forma.

Classificacions Volta Llarga:  Volta Llarga 10è Roadbook BTT Garoina Extrema 7abril 2013

Classificacions Volta Curta:   Volta Curta 10è Roadbook BTT Garoina Extrema 7abril 2013

Àlbum fotogràfic:  Fotos 10è Roadbook Garoina Extrema

Salut!

Feu un comentari