SORTIDA DE CAIACS AEP A LA COVA D’EN GISPERT

Dimecres 12 de Juliol del 2017 vam fer una sortida de caiacs nocturn a la Cova d’en Gispert.

Una vegada més a les engires de la Festa Major ens hem trobat ben puntuals a tres quarts de set del vespre a Tamariu amb tot a punt: antimosquits, sopar, tovallola, roba de recanvi, aigua, frontal… IMG-20170713-WA0001

És ben bé que som gent de mar i muntanya, ens apuntem a tot.

Després de la distribució de caiacs capitanejada pel logístic d’el grup, en Cabe, tots ja som a l’aigua –alguns frisen més que d’altres, eh Maria!-  i tot enfilant el carril comencem a ratonejar pels entrants i sortints de la costa –sobretot ens sorprèn Sa Roncadora vista des de l’aigua-, alhora que fem broma, ens esquitxem uns als altres…ens ho passem d’allò més bé. Neptú ens ha volgut afavorir enguany regalant-nos un mar de plata que ens ha permès entrar fins al fons de la cova d’en Gispert, on amb l’ajut dels frontals, hem pogut resseguir les formacions rocoses d’estalactites i estalagmites, tot un espectacle!

I quan ja som a fora, l’anècdota de la sortida: en un vist i no vist, la família Alsina-Moreno ja és a l’aigua; tots menys en Xiu. Què ha passat? El caiac s’ha desestabilitzat i, fins i tot la Gopro ha naufragat…uns moments d’ensurt i amb una rapidesa inversemblant ja tenim de nou els mariners a bord i la càmera rescatada del fons del mar pel Ninyo. Tot en ordre. El Vent de fora, el vaixell de suport, no ha hagut d’intervenir. No sé si l’Imma ha documentat el moment… I iniciem el camí de tornada.

A la platja, una vegada tot endreçat amb perícia gràcies a la diligència d’en Francesc,  ens espera en Miquel exercint de gastrònom de primera. En Frederic Martí i la Pilar no triguen gaire a preparar els estris per fer el cremat, el foc del qual controla el Ninyo, mentre ells van repartint coca i carquinyolis. La mainada encara no té son: l’Aina, en Jordi, en Pep, en Quim, en Gil, la Maria, la Queralt, en Miquel…i els capitans del grup, en Ferran i l’Oriol, que malgrat la força amb què han remat encara tenen corda per estona.

Entre els 67 anys i els tres mesos, sigui l’edat que sigui la que tenim, tots els que formem part de l’Agrupació, tenim ganes de gaudir del moment i tenim la sort que els organitzadors sempre estan amatents a aquesta voluntat de passar-ho d’allò més bé.

20170714_121013

De tornada cap a casa, una lluna de color taronja va sotjant a l’horitzó, tot un regal!

Gràcies a tots i fins la propera! Tot a punt per la Festa Major! Ens veiem a barraques… 

TEIA

Feu un comentari