XV Roadbook BTT Garoina Extrema 2018

IMG-20180415-WA0006

.

Ja tenim una altra edició de la popular Roadbook BTT Garoina Extrema a la saca. I ja en van 15!

.

A primera hora del dissabte 14 d’abril l’estand de l’AEP lluïa amb goig al costat del camp de futbol de Llofriu, punt d’inici de la prova des dels darrers anys. Malgrat una meteorologia poc optimista, 90 valentes i valents van plantar cara a un cel amenaçador i, després d’una breu explicació i el repartiment dels llibrets de ruta, es donava la sortida en intervals de 60 segons. En total, 17 equips es disposaven a fer la volta llarga i 13, la curta, mentre que 2 equips optaven pel nou format introduït aquesta edició: seguir un track GPS enviat el dia anterior. L’espectacle començava!

.

Els participants sortien secs, encara, però a mesura que passaven els minuts començaven a caure les primeres gotes, fent del terreny un autèntic pati d’esbarjo a les Gavarres: bassals, fang i més bassals. Un extra afegit a la navegació i coordinació dels equips a l’hora de seguir l’itinerari dissenyat. Poc abans de les dues hores creuava la meta el primer equip de la volta curta, els Patoaventuras, amb 1h42′, rapidíssims, i enfangats fins a les celles. Arribaven més equips, i els somriures i les anècdotes guanyaven protagonisme de la mateixa manera que ho feia la pluja: n’estava caient una de bona!

.

IMG-20180415-WA0005

.

Abans de les tres hores arribava el primer equip de la volta en GPS, La russa de l’aeroport, amb 2h i 40′ i amb alguns petits problemes mecànics solucionats gràcies a l’enginyeria africana. Poc després entraven com un coet els guanyadors de la volta llarga, el Club Ciclista Platja d’Aro, amb 3h1′, amb un ritme fortíssim des de l’inici.

.

A continuació trobareu les classificacions i l’àlbum fotogràfic (que anirem actualitzant a mesura que ens arribin totes les fotos):

.

. CLASSIFICACIÓ VOLTA CURTA

. CLASSIFICACIÓ VOLTA LLARGA

. ÀLBUM FOTOGRÀFIC XV ROADBOOK BTT GAROINA EXTREMA 2018

També hi ha algunes fotos a l’Intagram d’ Agrupació Excursionista, segueix-nos!!!

.

Des de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell volem agrair la participació de tots i cadascun de les valentes i valents que han pres part al Roadbook BTT d’enguany, especialment tenint el compte la meteorologia desfavorable. Fem extensible el nostre sincer agraïment a totes les voluntàries i voluntaris i als nostres patrocinadors, sense l’ajuda dels quals tot això no seria possible. Altra vegada, moltes gràcies. I, per acabar, agraïment com sempre a l’Ajuntament de Palafrugell.

.

Fins l’any vinent!

Feu un comentari