Èxit de la 28ª Marxa de la Garoina

1

2

Volem agrair a totes les persones que vàreu participar a la 28ª Marxa de la Garoina, als comerços que d’una manera o altra ens han ajudat, a tot l’equip de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell i a l’equip de Can Genís de Palafrugell Tretze Progrés, especialment a la Dolors Giménez Puig i a l’Eduard. Moltes gràcies a totes i a tots!

Així doncs, ja esteu recuperats de la pujadeta a Puig Son Ric i les espectaculars vistes des de Ses Falugues? Esperem que hàgiu gaudit de la Marxa d’enguany. Hem treballat molt dur per preparar un recorregut divertit, variat i amb bones vistes, i esperem haver-ho aconseguit!

 

4

6

7

L’esdeveniment ha estat un èxit rotund que ha sobrepassat les nostres expectatives inicials: mai abans havíem arribat als 600 participants! Sentim haver fet curt de cantimplores, però no patiu que ja estan demanades i arribaran en breu. De cares a l’any vinent també estudiarem la possibilitat de preinscriure’s abans de la Marxa per tal d’evitar cues d’última hora.

Si heu tirat fotos de la Marxa envieu-nos-les a romaboira@gmail.com, si us plau. D’aquesta manera podrem fer un petit àlbum de la Marxa i penjar-ho al Picassa de l’AEP.

Fins la propera!

Per més detalls de la 28ª Marxa de la Garoina:

Feu un comentari