L’ONCOTRAIL S’AJORNA FINS L’ANY QUE VE

L’organització d’Oncotrail, la cursa solidària de 100 km a benefici de la Fundació Oncolliga Girona, ha decidit finalment ajornar l’edició d’aquest any davant l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19 i la impossibilitat de garantir la seguretat de tots els participants i voluntaris. La nova data prevista per a la celebració d’aquesta 8a edició serà el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre del 2021.

Som molt conscients de la il·lusió i l’esforç que els equips posen cada any en la preparació de la cursa i per aquest motiu hem treballat fins a l’últim moment per adaptar l’esdeveniment a les circumstàncies actuals”, ha explicat Lluís Comet, director d’Oncotrail. “Lamentablement, hem hagut de prendre aquesta difícil decisió davant la impossibilitat de garantir la total seguretat tant dels corredors com dels voluntaris, públic i organitzadors”, ha afegit.

INSCRIPCIONS I DONATIUS

Els equips inscrits a l’Oncotrail 2020 tenen garantida la plaça per a la convocatòria de l’any que ve, amb l’única condició que abans del pròxim 3 d’octubre hagin ingressat com a mínim la meitat dels 1.000 euros de donatiu que es demanen per participar-hi, és a dir 500 euros. La resta de l’import, fins arribar als 1.000 euros de donatiu mínim, es podrà aportar fins al dia abans de la celebració de la cursa.

D’aquesta manera, la Fundació Oncolliga Girona podrà disposar d’una aportació solidària de 150.000 euros per poder continuar la seva tasca d’atenció als malalts de càncer en els pròxims mesos i contrarestar, en part, la pèrdua d’ingressos que ha tingut en els últims mesos a causa de la situació de crisi sanitària.“No solament hem hagut d’ajornar esdeveniments com l’Oncotrail i l’Oncoswim, sinó també la major part de les activitats solidàries que organitzen les nostres delegacions per recaptar fons, com ara arrossades, curses populars, sopars populars, desfilades de moda, etc. Tot i que estem treballant per trobar alternatives, aquests mesos de pandèmia ja han suposat un sotrac important a nivell de tresoreria”, ha explicat la presidenta de l’entitat, Lluïsa Ferrer.

En el cas que un equip no pugui participar a la cursa en la nova data prevista, podrà donar-se de baixa i se li retornarà, si ho demana, l’import de les inscripcions i de les donacions, sempre que ho sol·liciti abans de finals d’aquest any.

EQUIP ORGANITZATIU
Fundació Oncolliga Girona
Club Atlètic Palafrugell
Agrupació Excursionista Palafrugell

Deixa un comentari