Romaboira Llicències

Esperem i desitgem que estigueu bé juntament amb els vostres.
 
Us informem que ja podeu iniciar els tràmits per obtenir la llicència federativa FEEC del 2021 (recordeu que la llicència caduca el 31 de desembre). A l’apartat “Llicències” del nostre web hi trobareu tota la informació, però ho anotem també aquí.
llicencia ferderativa 2021
 
Per tramitar la llicència federativa de la FEEC per l’any 2021 s’ha de seguir el mateix procediment que en anys anteriors:
 

Si ja ets soci o sòcia de l’AEP

Si ja ets soci o sòcia, només has de fer l’ingrés al compte bancari de l’AEP (BBVA:  ES13 – 0182 – 7435 – 0002 – 0157 – 0462) de l’import corresponent a la llicència federativa fent constar el teu nom i cognom, i el tipus de llicència que vols tramitar. En poques setmanes el teu carnet arribarà a Can Genís. Pots consultar els preus i tipus de les llicències a la web de la FEEC.

 

Nous socis i sòcies de l’AEP

  1. Omple la fitxa de soci/a de l’AEP.
  2.  Fes un ingrés de 10€ o 5€ en concepte de nou soci/a pel 2021, indicant el teu nom i cognoms. (Degut a l’actual situació que estem vivint, entenem que la situació econòmica personal s’ha vist afectada i des de l’AEP hem pres la decisió que, excepcionalment per a la propera quota 2021, l’import quedi reduït al 50% respecte al 2020. Així doncs, us informem que serà de 10€ pels adults i 5€ pels menors de 16 anys.) 
  3. Fes l’ingrés corresponent a la modalitat de federat que vols tramitar indicant (màxim de 20 dígits): la inicial del teu nom; punt; cognom; la lletra del tipus de llicència (A, B, C, D, E); lletra N (de no) o S (de sí) per si es vol contractar l’habilitació FEDME. Per exemple, si en Pepitu Manganitu vol fer la llicència tipus D i no vol l’habilitació de la FEDME, posarà: P. Manganitu DN. Pots consultar els preus i tipus de les llicències a la web de la www.feec. cat
  4. Ambdós ingressos s’han de fer al compte corrent de l’AEP:  BBVA: ES13 – 0182 – 7435 – 0002 – 0157 – 0462.
  5. Fes arribar la fitxa de nou soci de l’AEP i del rebut de pagament a Can Genís, ja sigui per correu electrònic (dgimenez@palafrugell.net) o en persona (C/ Progrés, 13, 17200 Palafrugell. Telf: ‪972 61 31 04‬).
  6. Un cop la FEEC ens enviï les llicències, les deixarem a l’oficina de Joventut de Can Genís on podreu recollir-les.
 
IMPORTANT: haver fet l’ingrés al compte de l’AEP no significa que estigueu assegurats. L’assegurança de la FEEC es farà efectiva en el moment que la FEEC emeti el carnet.  Podeu descarregar-vos l’aplicació de la FEEC i tenir el carnet online un cop estigui emès.
 
Salut, cuideu-vos molt.
 
AEP

Deixa un comentari