XINO XANO DE BEGUR A QUERMANY

XINO XANO DE BEGUR A QUERMANY I LES MINES DE’N BOFILL PER ACABAR A SA RIERA

El diumenge 30 abril vam fer una caminata  uns 13 km unes 4 hores i mitja de marxa a ritme xino xano per fer honor a la idea de disfrutar del paisatge i les curiositats que hi anem trobant.

image

Al final la ruta ens va fer enfilar fins Quermany Gros i conjunt de roques que queden a la vora. Per iniciar la tornada seguint el PR que ens mena a les Mines d’en Bofill on hi vam fer parada per entrar-hi amb els frontals

El temps ens va respectar i vam veure el sol i els núvols de lluny però no vam poder evitar haver de treure les capelines al tram final seguint el GR direcció les basses de’n Coll.

Però de nou el sol ens acompanyava l’últim tram i a l’arribada a la costa com a premi un color espectacular al passar per illa Roja.

Un cop a Sa Riera vam preferir seure i fer la cerveseta (o el cacaolat calent després de la mullena). L’altre opció era acabar de fer l’últim tram tot seguint el camí de l’aigua que tot i que fa pujada val molt la pena, però ens va guanyar les ganes de seure una estona plegats a comentar la sortida.

GetFileAttachment-1

SALUT I BONES CAMINADES!!

GRàcies MONE

Feu un comentari